STOCKHOLM/HUDDINGE

Sent på Torsdagskvällen får polisen in flera samtal från personer som hört smällar i Flemingsberg-Huddinge.

-Vi åkte dit och kunde ganska snabbt hitta en person med skottskador, säger Carina Skagerlind, presstalesperson för polisregion Stockholm, till Aftonbladet.

Den skottskadade mannen, som var i 25-årsåldern, avled på platsen, uppgav polisen vid 02-tiden inatt.

Flera polispatruller och en helikopter var inatt på plats i området för att söka efter misstänkta gärningsmän. Polisen har förhört ett antal vittnen samt genomfört dörrknackning i det aktuella området.

En bil ska ha setts lämna platsen men enligt polisen är det inte fastställt att det var gärningsmännen som färdades i fordonet.

Klockan 07.15 uppdaterar polisen på sin hemsida att ingen person ännu är gripen men att brottsplatsen fortfarande är avspärrad och tekniker jobbar på plats.

En förundersökning gällande mord är inledd.

Under Fredagseftermiddagen går polisen ut med beskedet att en man har anhållits på sannolika skäl misstänkt för mordet.

Uppdatering: Polisen går ut med att ytterligare en person har gripits och anhållits på sannolika skäl för mordet i Flemingsberg den 1 Juli. Den nu anhållne mannen är i 20-årsåldern. Polisen kommer att hålla förhör, under dagen med de båda misstänkta och vittnesförhör kommer att hållas.

Polisen är fortsatt intresserad av allmänhetens iakttagelser och har du uppgifter att lämna kontakta polis på telefon 114 14