Spänningens mästare Harlan Coben har släppt sin senaste bok, Sluta aldrig fly. Han toppar bästsäljarlistor världen över och har dessutom erövrat Netflix. Sluta aldrig fly är en underhållande och medryckande thriller om antihjälten Win och hans jakt på hämnd.

“För mer än tjugo år sedan kidnappades Patricia, arvtagare till familjen Lockwoods förmögenhet. Efter flera månader i fångenskap lyckades hon fly, men förövarna försvann utan ett spår. Tills nu. På en mordplats i New York upptäcks dyrbart stöldgods, bland annat en väska som tillhör familjen Lockwood. På väskan är initialerna WHL3 ingraverade, vilket leder polisen till en man med koppling till fallet. Windsor Horne Lockwood III – eller Win – är en man med omåttlig rikedom, oklanderlig stil och en benägenhet att ta lagen i egna händer. Han är dessutom kusin med Patricia, och fynden leder honom in i en mörk värld av hemligheter.

Med hisnande tempo och träffsäker dialog undersöker Coben hur långt en människa är beredd att gå för att fly det förflutna.

Förutom att vara en av världens största spänningsförfattare har han dessutom tecknat ett femårsavtal med streamingtjänsten Netflix där inte mindre än 14 filmer och serier baserade på hans böcker ingår – bland annat de hyllade serierna The Stranger och Safe.