Imorgon kommer Haninge Anchors att ta sig an Trångsunds IF i vad som kommer vara en mycket viktig match för bägge lag.

Gästerna från Haninge kommer senast från en uddamålsförlust mot Sudrets HC där laget var mycket skotthungriga men dessvärre föll i avslutningsfasen. Sudret ockuperar en tredje plats i tabellen för tillfället, med en match mer spelat än Haninge. Gapet på fyra poäng kan därmed reduceras rejält med en eventuell vinst för Anchors. Haninge håller med all säkerhet även koll på Nacka HK som förvisso har 12 poäng och därmed enbart en poäng mer, men det med en match mindre spelat. Tabellen visar oss tydligt hur pass jämn denna serie är och att varje enskild poäng kommer räknas framöver.

Anchors kommer med all sannolikhet anlända till Stortorpshallen mycket hungriga och villiga att lyckas och det främst i det offensiva spelet som förra matchen blev deras akilleshäl. Hela 48 skott avfyrade man mot hemmalagets keeper Andreas Hansson, men endast en puck letade sig till slut förbi Sudrets målvakt.

Kan laget behålla skottfrekvensen och bara lyckas att effektivisera avslutningsfasen så kommer det med all sannolikhet bli en mycket jobbig kväll för Trångsund att hantera imorgon. Ett Trångsund som likt Haninge också förlorade sin senaste duell, det mot Hammarby.

Haninge och Trångsund möts imorgon kväll, nedsläpp sker klockan 19:00 i Stortorpshallen.