Hanvikens SK hade en målglad onsdagskväll när Wings Arlanda stod för motståndet.

Hemmalaget tog ledningen med drygt en minut kvar av första perioden och kunde därmed rejält koppla greppet om matchen. Matchens regi fortsatte skötas av hemmagänget, fyra minuter in i andra perioden nätade Ludvig Georgsson assisterad av Santesson och Carlsson för 2:0. Enbart tio minuter senare fick Arlandas målvakt Viktor Andersson återigen se sig besegrad när Edvin Hammarlund på egen hand fick in pucken och 3:0 stod på tavlan.

Men det var inte allt från hemmalaget i andra perioden. Arlandas Wernersson-Libäck fick gå sätta sig i utvisningsbåset och första Power Play i matchen lyckades Hanviken maximera och skickade in 4:0 genom Felix Liljegren. I tredje perioden lyckades inte Arlanda hitta på nåt som skulle ändra matchbilden och fick därmed åka från Tyresö Ishall med en förlust. Hanviken har i och med detta vunnit tre av sina fyra senaste matcher. Hanviken ligger tack vare detta på en fjärdeplats i tabellen med 13 poäng på kontot.

Huddinge IK spelade också i sin hemmaarena på onsdagskvällen och likt Hanviken var det endast hemmalaget som lyckades skicka puckarna i mål.

Det var Huddinge som tog ledning i slutet av första perioden och tog med sig momentum in i andra perioden. Där bjöd man dock in Enköping i matchen när hemmalaget åkte på en straff. Enköpings Daniel Andersson lyckades dock inte förvalta den givna möjligheten och Huddinge kunde därmed hålla fast vid sitt ett måls ledning. Bara några minuter senare lyckades dessutom Runbjer öka Huddinges ledning till 2:0.

Därefter präglades matchen av väldigt många utvisningar från båda håll. Med tio minuter kvar av matchen skulle dock Huddinge lyckas avgöra matchen trots allt, när Fabian Lundh nätade för andra gången i kvällens drabbning och Enköping hade en rejäl uppförsbacke framför sig med väldigt lite tid kvar. Med enbart fyra minuter kvar av matchen skickade dessutom Hälleström in slutliga 4:0 och satte punkt i matchens målprotokoll. Huddinge befinner sig nu endast tre poäng bakom Hanviken och ockuperar för tillfället en femteplats i tabellen.