Kvinnan döms nu för två fall av sexuellt ofredande mot en väktare i en Coopbutik i Lund. Det efter att hon gett oönskade kommentarer om hans kön. Samtidigt får hon ett års tillträdelseförbud till den aktuella butiken vilket innebär att hon gör sig skyldig till brott om hon återvänder. 

-Jag är rätt hejdlös, säger kvinnan i förhör.

 

Personal och väktare vittnar om att kvinnan upprepade gånger har trakasserat både kunder och personal genom att bland annat sitta på rollatorn med en lapp med texten ”ring för sex” och när någon passerat har hon ring i en liten klocka.

Harmlöst, kan vissa tycka, men väktaren uppger att även minderåriga utsatts.

-Jag har själv sett hur hon gått fram till 14-årig praktikant. Då tog hon en banan, den största hon kunde hitta, och juckade mot praktikanten och sa att det är så det ska se ut. Hon sa att ”du har väl bara en prinskorv” och pekade mot praktikantens kön. Det är äckligt och förnedrande. Pojken tyckte inte alls att det var roligt. Hon frågade en annan 14-årig praktikant om han ville ligga med henne, berättar han i förhör.

Väktaren uppger också att han anmält kvinnan flera gånger men att ingenting händer.

 

Nu döms kvinnan för två fall av sexuellt ofredande mot väktaren, skriver Nyheter Idag. Vid de två tillfällena har hon gjort sådant som att peka på hans kön och säga att han hade ”ett så vackert underliv”. Straffet blev 60 dagsböter à 50 kronor.